За детската болница издадох изменение на ПУП, докарали сме дотам

...
 За детската болница издадох изменение на ПУП, докарали сме дотам
Коментари Харесай

Министър Иван Шишков: Строителството на детската болница е необратимо

 За детската болница издадох изменение на Подробен устройствен план, докарали сме до такава степен нещата, че процедурата е необратима и всичко това ще се случи. Така стартира доклада си районният министър Иван Шишков. 

Той се спря на оповестяването на част от трасето Русе-Маказа за народен обект. Шишков разяснява, че не е значимо трасето от Русе до Бяла или от Русе до Велико Търново, а до Маказа, т.е. от граница до граница. Обявяването на Подробен устройствен план за две елементи от него е трамплин и обръщение отсега нататък, защото това е значима геополитическа връзка, изясни той.

Регионалният министър се похвали с въвеждане в употреба на 16 км от автомагистрала " Хемус ", която била обичана за говорене, само че не и за правене. Наследството по нея докарало нещата до такава степен, че да се работи с вътрешния министър. Шишков се надява проектозаконът за търпимостта да се случи, с цел да може да се узаконят 4 и 5 лот на аутобана. Проблемите с 9 лот били решени и " Хемус " се доближавала до това, което всички чакат и желаят.

По " Струма " той се спря на свлачището при тунел " Железница ", сподели, че има подготвен план и до 3 месеца то ще е укрепено и този сектор ще бъде пуснат, защото е приключен. Така пътуването до Гърция щяло да се съкрати.  

  По мотив автомагистрала " Европа " имало позволение за градеж Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина ", утвърден е Подробен устройствен план за София-Сливница. Вътрешният министър Демерджиев се включи с имитация, че по " Европа " било забравено да се проектират паркинги и връзка на аутобана с пункта. Шишков добави, че и при пункта при " Кулата " е било по този начин. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР